Domácí kvasový chleba je záruka kvality. Ale občas to chce trochu změnu, i když chuť na chleba zůstává. Pak stačí jednoduše změnit výsledný tvar pečiva. Třeba vytvořit tyhle úžasné chlebové dalamánky.
Vítejte na mém webu
Věřte, že si tu přijdete na své.
Receptů na palačinky najdete spousty, a každý bude úplně jiný. V tomto je více vajec, než obvykle, ale výsledná chuť a struktura je daleko lepší. Zkuste je sami a uvidíte.
Arašídové máslo je za mě must have v každé kuchyni. Ať už děláte slané nebo sladké jídlo, do spousty z nich se arašídové máslo prostě hodí.
Protože i 100% celozrnný chleba může být úžasně nadýchaný. Stejný postup jako u předchozího receptu, jen trochu jiný poměr, ale i tak dokonalá chuť a struktura
Rychlé, chutné a vydatné pečené ovesné tyčinky. Ideální na svačinu, rychlou snídani nebo třeba na cesty.
Křehké a šťavnaté maso naplněné pořádnou porcí kysaného zelí se slaninou.