Pomerančová šťáva dodá jídlu úžasně orientální nádech a v kombinaci se sójovou omáčkou vytvoří dokonalou chuť.
Vítejte na mém webu
Věřte, že si tu přijdete na své.
Je to skvělé křupání místo brambůrků, můžete si je přidat jako křupavý element do zeleninového salátu...
Jsou to vlastně jen bramborové placky hodně podobné lokším, já je ale od malá znám pod tímhle názvem.
Nazývat to borščem by asi nebylo úplně správné, ale zeleninová variace na boršč už je správně. Chutná to podobně, ale je bez masa a bez zelí.
Když jde o pečené kuře, mnohem raději si dám celé, než jen samotnou hokejku. A základem dobrého pečeného kuřete jsou lahodně šťavnatá prsíčka.
Kdo by odolal úžasně nadýchanému celozrnnému chlebu, který je ještě navíc plný semínek. Hodí se na sladkou i slanou snídani či svačinu.