Úžasně pružné a měkké těsto, které se chová jako modelína a vůbec nelepí. Uděláte z něj nudličky do polévky, tagliatelle, ale třeba i lahodné ravioli.
Přílohy
Sto lidí, sto chutí. A ať se zeptáte kohokoliv, každý dělá bramborový salát úplně jinak. Já ho dělám bez salámu, bez hrášku i bez cibule. A miluji ho samotný, k řízku i na chlebíčky.
I když tarhoňa pochází z Turecka, Dnes je nejčastěji najdete ve slovenské a maďarské kuchyni. Já jí ráda předávám do polévek místo nudliček a nebo ji dělám orestovanou na másle jako přílohu.
Rychlé, vláčné a krásně jemné. Zkuste je a uvidíte sami.
Kapustičky v polévce, vařené jen tak, nebo v podstatě v jakémkoliv jídle. Kapustiček totiž není nikdy dost. A pokud je máte rádi stejně tak jako já, tahle jednoduchá úprava vás dostane.
Skvělá kombinace syrových a vařených brambor zabalená do úhledné, nádherné kuličky. To jsou chlupaté knedlíky.