Horká bramboračka plná hub nemusí být jen podzimní jídlo. Zkuste třeba krémovou verzi a úžasně zahřeje třeba i v zimě nebo na jaře.
Polévky
Krémové polévky miluji. A tahle pórková s cizrnou krásně zasytí a pohladí na duši i chuťových buňkách.
Nazývat to borščem by asi nebylo úplně správné, ale zeleninová variace na boršč už je správně. Chutná to podobně, ale je bez masa a bez zelí.
Dýňová polévka je podzimní nezbytnost, ale s příchodem prvních mrazíků dýňová sezóna ještě nekončí. Tahle polévka krásně zahřeje a zasytí, a určitě si rádi dáte i teď v zimě.
Nasládlá chuť cibule v kombinaci s bílým polosuchým vínem je něco magického. A cibulačka na bílém víně zapečená s máslovou bagetkou a sýrem patří mezi mé oblíbené polévky.
Bramboračka a podzim jdou ruku v ruce. A během houbové sezóny tahle polévka prostě nesmí chybět.
Rychlá a chutná polévka plná vlákniny, která krásně zasytí i zahřeje.
Krásně kyselá, plná papriky, zjemněná smetanou. Ideální polévka v tomhle podzimním počasí.
Skvělá a rychlá polévka plná chutí a vůní. Patří mezi mé oblíbené, a určitě si ji zamilujete i vy.
Svěží, pálivá a plná rajčat. A navíc je za chvíli hotová - všechno odpracuje papiňák.