Skořicoví matcha šneci

Na tangzhong smíchejte 200 ml vody a 40 g hladké mouky, a navíc ne plameni uvařte kaši. Tu přendejte do misky a nechte vychladnout. Do mísy dejte sušené droždí a vlažné mléko, přidejte med, vejce, olej a tangzong a promíchejte. Přidejte mouku a vypracujte těsto. To zakryjte poklicí nebo potravinovou fólií a nechte ho asi hodinu a půl kynout. Mezitím si promíchejte náplň, a dejte ji stranou. Pokud budete máslu jako já pomáhat v mikrovlnce, protože si ho zapomenete vyndat z lednice, a budete ho mít příliš řídké, dejte náplň na pár minut do lednice, aby mírně zatuhla. Vykynuté těsto si rozválíte na pomoučené ploše na obdélník cca 40x50 cm, 1 cm tlustý. Na obdélník rozetřete náplň a zarolujte. Nakrájejte na jednotlivé šneky (ideální je krájet pomocí nitě, řez tak bude hladký, čistý, a šneky krásně kulaté), a naskládejte do pekáče vyloženého pečícím papírem. Zakryjte utěrkou a nechte asi hodinu kynout. Vykynuté šneky polijte smetanou a pečte na 170°C 25 minut.