Pistáciové eclairs

Kombinace pistácií a bílé čokolády je dokonalá. A v odpalovaném těšte spolu se šlehačkou je to nebe v hubě.

Recept: 
- 250 g vody 
- 125 g hery 
-150 g hladké mouky 
- 4 střední vejce
Postup: 
Na mírném plameni svařte vodu a heru. Jakmile hera rozpustí, přidejte mouku, aa míchejte jsem, dokud nevznikne hladká koule a nezačne se chytat ke dnu hrnce. Těsto přendejte do větší mísy a nechte vychladnout. Do vychladlé hmoty postupně zašlehejte vejce. Zdobicím sáčkem nastříkejte na plech libovolné tvary a pečte 40 minut na 200°C. Nechte úplně vychladnout a teprve pak prokrojte
Zespodu udělejte nožem malou dírku a naplňte pomocí zdobicího sáčku šlehačkou. Nechte trochu místa na ganache.
Na ganache rozpusťte 100 g bílé čokolády s 50 g smetany a vmíchejte 30 g pistáciového másla. Nechte vychladnout a naplňte pomocí zdobicího sáčku profiteroles.