Losos v horkovzdušné fritéze

Každý by měl do svého jídelníčku zařadit ryby. A za mě nejjednodušší příprava ryby je v horkovzdušné fritéze. Já mám tu svoji od Lauben a vařím v ní několikrát do týdne. Slevový kód na všechny produkty Lauben najdete zde.

Recept:
- libovolná zelenina, která se vám hodí k lososovi (brambory, cuketa, chřest, lilek, rajčata...), množství podle vaší chuti
- 2 filety z lososa 
- přepuštěné máslo 
- 1 lžíce čerstvého kopru
- sůl, sušený česnek
Postup:
Zeleninu nakrájejte na plátky (na kousky), oslte, přidejte sušený česnek, a pečte v horkovzdušné fritéze na 180°C 20 minut. Potom na zeleninu položte lososa, osolte, přidejte přepuštěné máslo a čerstvý kopr, a dejte na 10 minut dopéct.