Kuřecí směs s kořením garam masala

Masové směsi s nádechem Indie jsou evergreen, který snad nikdy nezklame. A tahle s kořením garam masala je sice trošku ostřejší, ale chutí vás dostane.
Recept:
- 2 kuřecí prsa
- 1 střední cibule
- 4-6 stonku řapíkatého celeru
- 1 zelená paprika
- 3 rajčata
- 50 ml smetany
- 1 lžička koření garam masala, půl lžičky kurkumy, sušený česnek, sůl, pepř
Postup:
Cibuli nakrájejte na jemno a orestujte na troše oleje nebo přepuštěného másla. Přidejte kuřecí maso na malé nudličky a opečte. Mezitím si očistěte řapíkatý celer, nakrájejte ho na plátky, papriku na nudličky a rajčata na menší kousky. Jakmile bude maso orestované, přidejte koření a chvilku míchejte. Přidejte všechno zeleninu, podlijte asi 300 ml vody a nechte na mírném plameni pod poklicí dusit. Jakmile se vyvaří většina vody a zelenina bude rozdušená, přidejte smetanu a nechte krátce provařit.