Kuřecí s česnekem a medem

Kombinaci medu a hořčice miluji. Ať už do marinády A nebo třeba rychlou medo-hořčičnou omáčku s masem. A tahle kombinace i s česnekem a sojovou omáčkou je dokonalost sama.
Recept:
- 50 ml oleje
- 50 ml rozpuštěného másla
- 1 střední palička česneku
- 50 g medu
- 50 ml světlé sojové omáčky
- dle chuti sůl, pepř a chilli
Postup:
Česnek nasekejte a všechny suroviny smíchejte. Do připravené marinády naložte maso alespoň na pár hodin ideálně ale přes noc. Maso dejte do pekáče spolu s veškerou marinádou a upečte. Občas maso otočte nebo podlej té, aby se z Horní strany nespálilo, a nechte vyvařit většinu tekutiny. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší s trochou muškátového oříšku.