Krkovička na houbách

Maso na houbách je úžasná připomínka podzimu. A tahle šťavnatá krkovička, která se rozpadá, je vždy zárukou kvality.

Recept:
- 1 kg vepřové krkovice 
- 2 střední cibule 
- 3-4 hrsti sušený hub 
- 500 ml vývaru 
- 500 ml vody 
- 2 lžičky houbového koření (recept na něj najdete zde) 
- 2 bobkové listy 
- 4 kuličky nového koření 
- dle chuti sůl a pepř 
- na zahuštění 1 lžička kukuřičného škrobu
Postup: 
Cibuli nakrájejte na drobno a krkovici na tenké nudličky. Natroše másla nebo oleje zarestujte cibuli, přidejte maso a restujte, dokud se nezatáhne. Přidejte houby koření, podlijte vodou a vývarem a duste doměkka. Kukuřičný škrob rozmíchejte v troše vody, přidejte k masu a pár minut povařte. Podávejte nejlépe s rýží.