Krkovička na houbách

Maso na houbách je úžasná připomínka podzimu. A tahle šťavnatá krkovička, která se rozpadá, je vždy zárukou kvality.
Recept:
- 1 kg vepřové krkovice
- 2 střední cibule
- 3-4 hrsti sušený hub
- 500 ml vývaru
- 500 ml vody
- 2 lžičky houbového koření (recept na něj najdete zde)
- 2 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- dle chuti sůl a pepř
- na zahuštění 1 lžička kukuřičného škrobu
Postup:
Cibuli nakrájejte na drobno a krkovici na tenké nudličky. Natroše másla nebo oleje zarestujte cibuli, přidejte maso a restujte, dokud se nezatáhne. Přidejte houby koření, podlijte vodou a vývarem a duste doměkka. Kukuřičný škrob rozmíchejte v troše vody, přidejte k masu a pár minut povařte. Podávejte nejlépe s rýží.