Gnocchi s rychlou rajčatovou omáčkou

Každý z nás občas přemýšlí nad nějakým rychlým jídlem, které bude mít do 20 minut na talíři, a bude chutné a plnohodnotné. To tyto gnocchi s rychlou omáčkou rozhodně splňují.
Recept:
- 1 balení gnocchi
- 1 střední cibule
- 1 větší stroužek česneku
- 0,5 balení pasírovaných rajčat
- 50 ml smetany
- 50 g strouhaného parmezánu
- můžete přidat 50 g vysokoprocentní šunky
Postup:
Cibuli nakrájejte na drobno, česnek nakrájejte na plátky a dejte stranou. Na troše přepuštěného másla nebo oleje orestujte cibuli, a jakmile ze sklovatí přidejte česnek. Hned, jak se rozvoní, přidejte šunku (pokud ji v receptu chcete) a orestujte. Zalijete pasírovanými rajčaty a nechte provařit. Přidejte smetanu, prohřejte a odstavte. Vmíchejte uvařené gnocchi a na závěr zase pejte parmazánem.