Gnocchi s rychlou rajčatovou omáčkou

Každý z nás občas přemýšlí nad nějakým rychlým jídlem, které bude mít do 20 minut na talíři, a bude chutné a plnohodnotné. To tyto gnocchi s rychlou omáčkou rozhodně splňují.

Recept: 
- 1 balení gnocchi 
- 1 střední cibule 
- 1 větší stroužek česneku 
- 0,5 balení pasírovaných rajčat 
- 50 ml smetany 
- 50 g strouhaného parmezánu
- můžete přidat 50 g vysokoprocentní šunky
Postup: 
Cibuli nakrájejte na drobno, česnek nakrájejte na plátky a dejte stranou. Na troše přepuštěného másla nebo oleje orestujte cibuli, a jakmile ze sklovatí přidejte česnek. Hned, jak se rozvoní, přidejte šunku (pokud ji v receptu chcete) a orestujte. Zalijete pasírovanými rajčaty a nechte provařit. Přidejte smetanu, prohřejte a odstavte. Vmíchejte uvařené gnocchi a na závěr zase pejte parmazánem.