Dýňový chlebíček

Sladké chlebíky jsou ideální na snídani i svačinu. A pokud jsou navíc ještě se skořicí a ořechy, jsou naprosto dokonalé právě teď na podzim.
Recept:
- 300g pečené rozmačkané dýně hokaido
- 300g hladké mouky
- 4 střední vejce
- 120g medu
- 30g oleje
- 100g polotučného mléka
- 100g vlašských ořechů
- 1 lžička skořice
- 1 prášek do pečiva
Postup:
Vejce s medem vyšlehejte do husté pěny. Přidejte olej, mléko a mouku s práškem do pečiva a pořádně promíchejte. Potom přidejte dýni a ořechy a promíchejte. Těsto předejte do formy na biskupských chlebíček vyložené pečicím papírem a pečte na 180°C 30 minut odkryté a 30 minut pod alobalem.