Dušené vepřové se zeleninou a brambory

Jídla z jednoho hrnce mají své úžasné kouzlo. Všechny chutě jsou krásně propojené, a dají se sníst lžící z misky.

Recept: 
- 600 g vepřové krkovice 
- 500 g mrkve 
- 300 g celeru 
- 200 g pórku
- 1 palička česneku
- 1 kg brambor 
- 500 ml vývaru 
- sůl, pepř, paprika, petržel a kurkuma
Postup: 
Zeleninu očistěte a nakrájejte. Mrkev a celer na stejně velké kostičky, pórek najemno, česnek na plátky a brambory na kostky. Krkovici nakrájejte na menší kousky a dejte stranou. Na troše přepuštěného másla orestujte mrkev s celerem, dokud nebudou chytat krásně zlatavou barvu. Přidejte pórek a zarestujte. Nakonec přidejte česnek a dejte zelenině ještě pár minut. Vyndejte ji na talíř a na troše přepuštěného másla opečte maso. Jakmile se zatáhne, přidejte koření, opečenou zeleninu a promíchejte. Podlijte vývarem, a pokud máte multicooker jako já, nastavte teplotu na 83°C a časovač na 4 hodiny. Pokud ne, sníš teplámen na co nejmenší, a nechte jen lehce probublávat. Po 3 hodinách přidejte brambory, zlehka promíchejte, aby se maso nerozpadlo, a nechte dovařit zbývající hodinu.