Buchty bez vajec a bez mléka

Každou chvíli mi píše někdo, zda nemám daný recept ve verzi bez lepku nebo bez laktózy. Tyhle buchty jsou bez mléka i bez vajec, takže je mohou i lidé s intolerancí na laktózu.
Recept:
- 600 g hladké mouky
- 240 ml vlažné vody
- 100 g cukru
- 80 g sádla
- dva pytlíčky sušeného droždí
Postup:
Všechny suroviny dejte do mísy a vypracujte hladké nelepivé těsto. Můžete ho ještě zapracovat rukama vytvarujte kouli a tu nechte v zakryté míse kynout alespoň hodinu, nebo dokud nezdvojnásobí svůj objem. Počet buchet záleží na velikosti vašeho pekáče. Já mám litinový dlouhý 40 cm, a dělám do něj 17 buchet. Těsto si tedy zvážím, vydělím 17 a mám hmotnost jednotlivých dílů. Jakmile těsto rozdělíte, vytvarujte bochánky, zakryjte je utěrku a nechte je 10 minut odpočinout. Bochánky prostě rozplácněte tak, abyste měli stejně silný plát, a okraje potom ještě trošičku rozmáčkněte, aby byly tenčí. Díky tomu budete mít těsto všude stejně silné, protože až na spodní straně buchty zamáčknete z poje, vytvoří vám to víceméně stejně silnou vrstvu, jako na zbytku buchty. Buchty naplňte dle vašich preferencí – můžete zvolit tvarohovou náplň, vařenou makovou, ořechovou, povidla, ale můžete třeba dát tvaroh s rozinkami nebo kompotovanou švestkou či čerstvé ovoce. Záleží na vás, co máte do buchet rádi. Naplněné buchty potřete rozpuštěným máslem a naskládejte do pekáče. Zakryjte je a nechte je půl hodiny kynout. Potřete je ještě jednou máslem a pečte na 180°C 20 minut odkryté a 20 minut pod alobalem. Po upečení buchty ještě jednou potřete máslem a nechte je v pekáči 10 minut stát. Pak je na dvakrát překlopte – nejdříve z pekáče na prkénko a pak ještě jednou zpět na jinou podložku, aby horní strana zůstala nahoře.