Banana bread

Každému se určitě už stalo, že mu doma zbyly banány, a najednou byli tmavé, flekaté, přezrálé, a nikomu se do nich nechtělo. Ale vyhodit je opravdu škoda. Proto pro vás mám tenhle skvělý recept na rychlý, vláčný a nadýchaný banánový chleba.

Recept: 
- 350 g rozmačkaných banánů 
- 300 g hladké mouky 
- 4 vejce 
- 80 g medu 
- 30 g oleje 
- 100 ml mléka 
- 50 g nasekané hořké čokolády 
- 50 g na sekaných ořechů 
- 1 prášek do pečiva
Postup: 
Vejce s medem vyšlehejte do husté pěny a vmíchejte olej a mléko. Přidejte mouku s práškem do pečiva, a důkladně promíchejte, aby v těstě nebyly žádné hrudky. Banány vidličkou nebo šťouchadlem na brambory rozmačkejte na kousky (ne na kaši, těsto by bylo moc řídké a výsledný chlebíček hutný) a vmíchejte do těsta. Ořechy a čokoládu nasekejte na malé kousky, přidejte do těsta a důkladně promíchejte. Těsto nalijte do formy na biskupských chlebíček vyložené pečicím papírem, a pečte na 180°C 30 minut odkryté a 30 minut pod alobalem.